Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- نائب رئیس اتاق اصناف ایران گفت: با هماهنگی وزارت صمت و سازمان بسیج اصناف، طرح «کاسبان امین» برای توزیع هدفمند و مویرگی کالاهای اساسی و مصرفی اجرا می‌شود. جلال‌الدین محمد شکری در مورد وضعیت بازار در ایام پایانی سال، اظهار داشت: وزارت صمت باید پاسخگوی وضعیت تولید باشد؛ اگر محصول از جمله روغن به دست واحدهای صنفی برسد، واحدهای صنفی توزیع می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر کمبود عرضه در بازار وجود داشته باشد، ربطی به واحدهای صنفی و کسبه ندارد.
نایب رئیس اتاق اصناف ایران افزود: با هماهنگی سازمان بسیج اصناف و وزارت صمت طرحی را تحت عنوان طرح کاسبان امین برای توزیع کالاهای مصرفی ایام عید مثل روغن، شکر، برنج و … از طرق واحدهای صنفی منتخب کلید زده‌ایم.
وی ادامه داد: ما بارها تاکید کرده‌ایم که توزیع کالاهای اساسی نباید فقط از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای انجام شود و باید در شبکه مویرگی واحدهای صنفی توزیع شود تا راحت تر به دست مردم برسد؛ وقتی یک کالایی در دسترس مردم نیست، نگرانی درباره کمبود آن بیشتر می‌شود؛ باید خیال مردم راحت باشد که کالا به ویژه روغن که این روزها در مرکز توجه قرار گرفته، همیشه در واحدهای صنفی وجود دارد؛ وقتی این اطمینان در مردم ایجاد شد که این کالا وجود دارد، به اندازه مصرف واقعی خود خرید می‌کنند ولی وقتی این نگرانی هست که این کالا امروز وجود دارد و هفته بعد کم می‌شود، مردم بیش از نیازشان خرید می‌کنند.
توزیع کالاهای اساسی توسط کاسبان امین
نایب رئیس اتاق اصناف ایران توضیح داد: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی می‌شوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار می‌گیرد؛ ناظرین سازمان بسیج اصناف هم در زمان توزیع کالا در واحدها مستقر می‌شوند.
شکریه تصریح کرد: این کالاها با قیمت دولتی در اختیار مردم قرار می‌گیرد؛ منتهی توزیع به صورت هدفمند انجام خواهد شد.
وی گفت: همچنین باید با بازرسی مستمر از طریق اتحادیه، وزارت صمت، بازرسین نظام صنفی و اصناف، نظارت لازم بر روی نظام توزیع انجام شود.
کمبود کالا در کشور ادواری است / مشکلی در خصوص میوه نداریم
نایب رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه کمبود کالا در کشور ادواری است، اظهار داشت: ما کمبود خاصی در کشور نداریم و نمی‌توان گفت که به عنوان مثال روغن و مرغ در بازار نیست؛ بلکه به دلیل بروز برخی چالش‌ها به صورت ادواری چنین کمبودهایی ایجاد می‌شود.
وی در خصوص وضعیت توزیع میوه نیز گفت: وزارت صمت به اندازه کافی سیب و پرتقال ذخیره سازی کرده و برای توزیع در اختیار شبکه توزیع قرار داده؛ بخشی نیز هچنان در سردخانه‌ها ذخیره است بنابراین در توزیع میوه مشکل خاصی نداریم.
شکریه افزود: مرغ منجمد نیز به اندازه کافی وجود دارد؛ اما ما تاکید کردیم که نظارت نباید فقط بر واحدهای توزیع صورت بگیرد بلکه باید در کشتارگاه‌ها و مرغداری‌ها هم نظارت تشدید شود. همچنین حجم مرغ قطعه بندی باید کاهش یابد تا مرغ در بازار به وفور یافت شود و در جلوی چشم مصرف کننده قرار بگیرد.
برگزاری جشنواره فروش فوق العاده تا ۱۵ فروردین
وی همچنین اظهار داشت: جشنواره فروش فروق العاده نیز تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت و دستورالعمل آن به استان‌ها ابلاغ شده است.
شکریه اظهار داشت: بسیاری از واحدهای صنفی برای انجام فروش فوق العاده ثبت نام کرده و برخی نیز از چند روز پیش فروش فوق العاده را آغاز کرده‌اند.   مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رئیس اتاق اصناف ایران کالاهای اساسی واحدهای صنفی کاسبان امین توزیع کالا برای توزیع وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالاهای مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالاهای مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد.

بنا بر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آنها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گران‌تر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد.

کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تأمین می‌کند.

کد خبر 751015

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد