Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور امین گفت: مسئولین ما توجه شان به رضایت طرف خارجی است تا دانشمندان کشور و باید گفت این جریان به صورت ژنتیکی در مسئولین کنونی ما وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منصور امین عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در گفتگو با رهیاب، پیرامون ویروس کووید ۱۹ اظهارداشت: وضعیت استان خوزستان با شیوع کرونا نسبت به استان های دیگر ثابت مانده بود اما از ۱۰ الی ۱۵ روز پیش متاسفانه دوباره روند صعودی پیدا کرده و رو به افزایش است؛ مشاهدات نشان می دهد که این آمارها جهت ترساندن مردم نیست بلکه این واقعیت کرونا است که به صورت مرتب جهش پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ویروس کرونای انگلیسی وحشی و غیر قابل کنترل است

وی افزود: اگر مردم تصور کنند تعداد مرگ‌ومیر کاهش پیداکرده است، می توانند بازگشت به شرایط عادی داشته باشند، خطر ابتلا به کرونا و شیوع این ویروس در جامعه تشدید می‌شود.

امین گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی همانند شرایط دشوار روزهای شیوع کرونا لازم و ضروری است و این توصیه‌ها و تمناها اگر نتیجه‌ای نداشته باشد، باید رفتارهای قهرآمیز با متخلفین کرونایی صورت بگیرد؛ کما اینکه این موضوع در کشورهای دنیا صورت می‌گیرد و از نظر بین‌المللی پذیرفته‌شده است؛ چراکه این رعایت نکردن پروتکل‌ها یک مسئله شخصی نیست و پای جان مردم در میان است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز موج چهارم کرونا را خطرناک تر از نوع گذشته دانست و ادامه داد: کرونای انگلیسی در یک هفته باعث مرگ مبتلایان می شود در حالی که نوع قبلی دو تا سه هفته زمان می برد.

وی عنوان کرد: در هیچ جای دنیا نمی توان از ورود ویروس کرونا انگلیسی جلوگیری کرد. دنیا یک دهکده جهانی است که به یکدیگر مرتبط هستند کافی است یک فرد از انگلستان خارج شود؛ روزانه ۱۰۰ ها پرواز رفت یا برگشت در فرودگاه امام خمینی (ره) از اروپا و کشورهای دیگر صورت می گیرد و یک فرد مبتلا بدون علائم می تواند باعث ورود این ویروس به کشور شود.

 

دزدی که هر روز با یک چهره وارد جامعه می شود 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه اگر واکسن ایرانی کرونا استانداردهای لازم را داشته باشد و ۶۰ درصد مردم واکسینه شوند، احتمال کنترل بیماری کرونا در جامعه وجود دارد، ادامه داد: براساس بررسی هایی که بنده انجام دادم، ویروس کرونا در حال تغییر است؛ بعید می دانم که یک واکسن بتواند، بیماری کرونا را به صورت کامل پوشش دهد.

دکتر امین گفت: تا زمانیکه آزمایش های انسانی به صورت کامل انجام شود و ۱۰ الی ۱۵ روز از آن بگذرد و جواب این آزمایش مثبت باشد نمی توان میزان ایمنی آن را اعلام کرد.

وی پیرامون واکسن کرونا فایزر گفت: این واکسن تا به الان نتوانسته است مردم کشور خود را ایمن کند و کشورهایی مانند امریکا و انگلستان که واکسن فایزر را استفاده کردند روزانه با کشته های زیادی مواجه شده اند همچنین با تغییراتی که ویروس کرونا دارد؛ تهیه یک واکسن مفید بسیار سخت است. مانند یک دزدی که هر روز با یک چهره جدید وارد جامعه می شود و نیروهای امنیتی توان تشخیص او را ندارند.

 

وزارت بهداشت، درمان کرونا از طریق گیاهان را توهم می دانست

امین اضافه کرد: ویروس ایدز در کشورهای آمریکا و اروپا چندین سال است جولان می د هد اگر این کشورها توانایی ساخت واکسن برای چنین ویروس هایی را دارند چرا تا به الان برای ویروس ایدز واکسنی ساخته نشده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: در چند سال گذشته واکسن آنفولانزا را خریداری و تزریق می کنی اما سازنده آن می گوید فقط ۴۰ درصد مردم آن هم برای ۶ ماه ایمن می شوند و پس از آن بدن فرد دوباره مستعد بیماری است.

وی ادامه داد: با این تفاسیر بنده فکر می کنم بشر همچنان برای ساخت واکسن تعدادی از ویروس ها ناتوان است. تمرکز ما در حال حاضر باید بر روی داروها باشد و با افزایش داروهایی که از طبیعت گرفته می شود، ویروس ها را کنترل کنیم.

امین عنوان کرد: وزارت بهداشت، درمان کرونا از طریق گیاهان را توهم می دانست و از داروهای شیمیایی وارداتی استفاده می کرد به همین دلیل از ابتدای سال هیچ فعالیتی در این زمینه صورت نداد و به تازگی اجازه تحقیقات از جانب این وزارتخانه صادر شده است.

 

مافیایی که سد راه تولید دارو در کشور است

مدیر گروه میکروب شناسی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: متاسفانه جریان دارو نیز مانند ارز، دانه های دامی و تخم مرغ دارای مافیا است به عنوان مثال در واردات گوشت چند شرکت انحصاری وجود دارند که نوسانات قیمت را ایجاد می کنند. دارو نیز مافیا دارد و علاقه ای به تهیه داروهای داخلی ندارند چرا که به دنبال واردات هستند.

وی افزود: این مافیا برای تولیدکنندگان دارو سدهای زیادی را تاکنون ایجاد کرده اند و اجازه نمی دهند دانشمندان در زمینه تولید دارو وارد شوند.

امین با اشاره به طب اسلامی گفت: پیامبر صلی الله و علیه وآله وسلم، ۱۴۰۰ سال پیش فرمودند سیر ۷۰ بیماری را درمان می کند و اکنون با تحقیقاتی که بشر انجام داده این روایت تایید شده است. خیلی دیگر از بزرگان ما مانند ابوعلی سینا و محمد زکریا رازی براساس تجربه و دانش داروهایی را تولید کردند.

 

منافع و عدم خودباوری وزارت بهداشت

عضو هیئت علمی دانشگاه اهواز بیان کرد: البته باید این داروها و روایت های بررسی و تحقیق شود. به عنوان مثال داروی امام کاظم (ع) را بر روی چند بیمار امتحان کنند و اگر جواب مثبت داد تجویز عمومی صورت بگیرد نه اینکه چشم بسته جواب رد بدهند.

وی عنوان کرد: در خیلی از شهرهای ایران به طور معمول از گیاهان دارویی برای استفاده روزمره همراه با غذا یا نوشیدنی و درمان استفاده می شود. یکی از این گیاهان آویشن است که مردم خوزستانی نیز در مواقع سرماخوردگی از آن بهره می گیرند چرا که دارای یک اسانس ضد میکروبی است و کاملا میکروب ها را ازبین می برد.

مدیر گروه میکروب شناسی دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: خجالت کشیدن از استفاده گیاهان و داروهایی که گذشتگان به ما یاد داده اند باید کنار گذاشته شود، چرا که استفاده از تجارب دیگران است و البته باید تحقیقاتی نیز درباره این گیاهان انجام گیرد و از نظر علمی به اثبات برسند.

وی اضافه کرد: منافع و عدم خودباوری باعث سیاست زدگی سیستم بهداشت و درمان شده است که متاسفانه از ۶ ماه قبل دولت هزینه واکسنی که ساخته نشده بود را آماده کرده تا در اولین فرصت خریداری کند درحالیکه می توانست همان پول را برای تولید دارو و واکسن ایرانی سرمایه گذاری کنند.

 

برای دولت مرغ همسایه غاز است

امین گفت: مسئولین ما تشنه این هستند که از خارج از مرزها یک چیزی را وارد کنند تا طرف خارجی را راضی نگه داشته باشند و باید گفت این جریان در ژنتیک مسئولین ما وجود دارد مانند ضرب المثل مرغ همسایه غاز است بدین معنا که خودمان را کوچک و دیگران بزرگ‌ می کنیم.

عضو هیات علمی دانشگاه اهواز بیان کرد: ما معتقدیم دانشمندان ما درمسائل هسته ای و موشکی دست کمی از دانشمندان دنیا ندارند اما در ساخت دارو، واکسن و خودرو مافیا دست ما را بسته نگه داشته اند، امیدوارم تمام جوانب کشور به گونه ای شکل بگیرد که این مافیا نتواند منافع خودش را تامین کند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ویروس کرونا تولید دارو امین گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۵۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است

در ادامه سفر هیئت بلندپایه فرهنگی کشورمان به ارمنستان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و درباره گسترش دیپلماسی فرهنگی میان دو کشور به گفت وگو پرداختند.

به گزارش ایسنا، در این دیدار علاوه بر مباحث فرهنگی مشترک بین دو کشور، مسائل مهم بین‌المللی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور در این دیدار، با ارائه تحلیلی از وضعیت فعلی منطقه غرب آسیا و به‌ویژه اتفاقات اخیر غزه، بر ضرورت تلاش برای برقراری صلح پایدار در منطقه با کمک کشورهای همسایه تأکید کرد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب، ارمنستان را همسایه‌ای نجیب و مورد احترام خواند و رویکرد شفاف ایران را در دفاع از تمامیت ارضی کشورها و تلاش‌ها برای برقراری صلح منطقه‌ای را تبیین کرد.

ایمانی‌پور به اشتراکات فرهنگی و تمدنی میان دو کشور اشاره کرد و گفت: این سفر فرصتی را فراهم آورده است تا دیدگاه عمیق‌تری نسبت به کشور ارمنستان به دست آوریم. 

رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین تاکید کرد: همکاری‌های فرهنگی و افزایش سطح روابط بین جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان باید دنبال شود. 

ایمانی‌پور همچنین به نقش رسانه‌ها در ترویج دانش و آگاهی میان مردم دو کشور اشاره کرد و خواستار همکاری متقابل دو کشور در این زمینه شد.

همچنین در این نشست، معاون وزیر خارجه ارمنستان ضمن استقبال از هیئت بلندپایه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که امضای سند مبادلات فرهنگی به تقویت روابط دوجانبه ایران و ارمنستان منتهی شود.

وی تصریح کرد که ارمنستان همواره به ایران به مثابه یک کشور دوست و همسایه مطلوب نگاه کرده است. 

طی این دیدار که با حضور سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان و اسدی موحد، رایزن فرهنگی کشورمان نیز برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • حماس: با توافقی که شامل توقف جنگ در غزه نباشد، موافقت نمی‌کنیم
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ایران امنیت انرژی بالایی دارد اگر مصرف‌کننده بگذارد